Bepaal samen de strategie voor de toekomst

Is uw organisatie klaar voor de toekomst? Onze Xperiences laten u ervaren welke duurzame mogelijkheden er zijn in de nabije toekomst. Onderwerpen zoals duurzame mobiliteit, CO2-milieu-impact, 3D-printen, koken met insecten en de groene stad komen aan bod. Aan de hand van een transitiepad maakt u inzichtelijk welke stappen u wanneer kunt zetten, wat daarvoor nodig is en wat de obstakels zijn.   

Ervaar, leer en krijg inspiratie zodat u direct aan de slag kunt binnen uw organisatie.

Alle Xperiences vinden plaats in onze tent (144 m2 groot) bij ons kantoor. Deze tent is geheel volgens COVID-19-richtlijnen in te richten. Denk aan voldoende afstand, ventilatie en hygiënestations. 

*De getoonde prijzen en tijden zijn richtinggevend. Zo zijn de Xperiences ook zonder transitiepad te boeken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

**De getoonde prijzen zijn exclusief btw. 


CO2 Lab Xperience 

Er is een overschot aan CO2. Waarom gebruiken we dit niet als bouwstof? In ons CO2 Lab leggen we uit hoe we CO2 als grondstof kunnen gebruiken. Maak bio-cement en lanceer een raket op CO2-brandstof. Ervaar dat CO2 een kans is in plaats van een probleem. Na deze ervaring maakt uw gehele team een transitiepad van de klimaattransitie richting 2025 of verder.

3D-print Xperience

Grondstoffen en producten gaan keer op keer de hele wereld over. Massaconsumptie is de norm. Hoe kunnen we dit in de toekomst beter doen? In deze Xperience leer je hoe lokaal produceren de norm wordt. Maak en print zelf je 3D-ontwerp, ervaar de toekomst! Na deze ervaring maakt uw gehele team een transitiepad van de technische transitie richting 2025 of verder.

Future Food koken

In 2050 ziet het voedselsysteem er heel anders uit. We gaan anders consumeren en produceren om klimaatverandering tegen te gaan. U gaat in deze Xperience zelf aan de slag! Kook met insecten, 3D-print uw voedsel en brouw uw lokale biertje. Proef de toekomst! Na deze ervaring maakt uw gehele team een transitiepad van de voedseltransitie richting 2025 of verder.

Ontdek de stad van de toekomst

Een duurzaam gebouwde omgeving start met het gebruikmaken van duurzame materialen. In onze virtuele wereld stapt u in de stad van de toekomst! Leer over Smart City, biomimicry design en hoe mens en natuur de stad leefbaar kunnen maken. Ervaar de oplossingen en zie de impact op de ruimtelijke omgeving. Na deze ervaring maakt uw gehele team een transitiepad van de stadstransitie richting 2025 of verder.

Duurzame Mobiliteit Xperience

Ga samen op pad met de voertuigen van de toekomst! Leg de juiste route af door samen te werken. Als reiziger rijdt u in een Tesla en op een tweewieler. De verkeersleider leidt u naar binnen zodat u binnen de normtijd aankomt. Beleef de toekomst van mobiliteit en ga duurzaam van start naar finish! Na deze ervaring maakt uw gehele team een transitiepad van de mobiliteitstransitie richting 2025 of verder.

Bekijk onze folder:

Maatwerk

Naast de Xperiences bieden wij ook workshops, serious games en lezingen aan. Bent u op zoek naar een dagprogramma? We denken graag met u mee over een inspirerende dag! Wij kunnen onder andere de catering en de locatie voor u regelen. 

Ons Future Experience Centre bevindt zich op een prachtige locatie, midden in de bossen van Oosterbeek. Naast deze locatie kunnen wij met onze opblaasbare boshut (144 m2 groot) ook op andere locaties in Nederland terecht. 

Op naar de toekomst!