Xperiences

POWERED BY NATURE

Ontwikkel uw vaardigheden voor de toekomst

Is uw organisatie klaar voor de toekomst? Met onze Xperiences ervaart u met uw team welke duurzame mogelijkheden er zijn in de nabije toekomst. De toekomst beleven door CO2-neutraal te reizen, duurzame energie op te wekken, te koken met insecten en de groene stad te ontdekken. Aan de hand van een transitiepad kunt u de beleving afsluiten en weet u welke stappen wanneer te zetten, wat daarvoor nodig is en wat mogelijke obstakels zijn.

Ervaar, leer en krijg inspiratie zodat u met uw team direct aan de slag kunt binnen uw organisatie.

Xperiences

Future Experience Centre Xperiences - Future Food Xperience

Future Food Xperience

4 uur | 5-10 personen | vanaf € 129,50 p.p. excl. btw

In deze Xperience gaat u met uw team zelf aan de slag! Kook met insecten, 3D-print uw voedsel en brouw uw lokale biertje. In 2050 ziet het voedselsysteem er heel anders uit. We gaan anders consumeren en produceren om klimaatverandering tegen te gaan. Proef de toekomst! Na deze ervaring maakt uw gehele team een transitiepad van de voedseltransitie richting 2025 of verder.

Wilt u thuis ook toekomstbestendige gerechten maken? Kook dan met recepten uit ons Future Food Kookboek.

Mobility Xperience

4 uur | 5-10 personen | vanaf € 159,50 p.p. excl. btw

Ga met uw team op pad met de voertuigen van de toekomst! Leg de juiste route af door samen te werken. Als reiziger rijdt u in een Tesla en op een tweewieler. De verkeersleider leidt u naar binnen zodat u binnen de normtijd aankomt. Na deze ervaring maakt uw gehele team een transitiepad van de mobiliteitstransitie richting 2025 of verder.

U kunt ook kiezen voor een korte versie van de Mobility Xperience.

Future Experience Centre Xperiences - Mobility Xperience
Future Experience Centre Xperiences - Sustainable Lean

Sustainable Lean

2,5 uur | 10-50 personen | vanaf € 59,50 p.p. excl. btw

Bouw met uw team een productielijn voor windmolens. Van de afdeling frame bouwen en techniek tot en met kwaliteitscontrole. Een soepel proces inrichten: wat is daarvoor nodig aan instructies, communicatie en sturing? Leer dit op een natuurlijke manier en ervaar hoe belangrijk teamwork is en wat daarvoor nodig is. Gaat u de uitdaging aan? Wie bouwt de meeste windmolens die kwalitatief perfect zijn zodat de klant tevreden is?

Energy of the Future

4 uur | 5-50 personen | vanaf € 99,90 p.p. excl. btw

Ontwikkel het energiesysteem van de toekomst. Bouw een waterstoffabriek en laat een raket opstijgen met CO2 als brandstof. Maak een netwerkverbinding tussen opwek en verbruik. Voorkom de netwerkcongestie en denk na over het herontwerpen van het energiesysteem. Welk team laat de auto van de verbruiker het verst komen?

Het matchen van vraag en aanbod van energie is de belangrijkste uitdaging anno nu. Krijg u dit met uw team voor elkaar?

Future Experience Centre Xperiences - Energy of the Future
Future Experience Centre Xperiences - Stad van de toekomst

Stad van de Toekomst

2,5 uur | 5-10 personen | vanaf € 59,90 p.p. excl. btw

In onze virtuele wereld stapt u met uw team in de stad van de toekomst! Leer over Smart City, biomimicry design en hoe mens en natuur de stad leefbaar kunnen maken. Ervaar de duurzame oplossingen en zie de impact op de ruimtelijke omgeving. Na deze ervaring maakt uw gehele team een transitiepad van de stadstransitie richting 2025 of verder.

Bekijk onze folder:

Maatwerk

Bent u op zoek naar een dagprogramma op maat? We denken graag met u mee over een inspirerende dag! Wij kunnen ook de catering voor u regelen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven

Enthousiast?

Graag komen we met u in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
* Verplichte velden