Lezingen

EVENTS POWERED BY NATURE

Inspirerende sprekers

Naast ervaren is kennisdeling voor ons een belangrijk speerpunt. Zo schrijven we ideeën op in boeken, verzorgen we opleidingen en verwerken we kennis in de Xperiences. Al deze informatie komt vanuit de kennis en kunde van onze mensen, die met passie uw organisatie meenemen in de meest uiteenlopende thema’s. Zo hebben we financials, biologen, planologen en sociologen in dienst die graag meewerken aan een inspirerende daginvulling. Vanuit deze integrale visie nemen we u mee in een verrassende en inspirerende dag waarbij duurzaamheid door te leren van de natuur centraal staat. 

Els Martijn

Els Martijn is al jaren een van Nederlands meest vooraanstaande pioniers op het gebied van duurzaamheidsvraagstukken en de oplossingen ervan. Oude economische modellen werken niet meer en aan de hand van biomimicry (leren van de natuur) zet Els in op een integrale duurzaamheidsaanpak. Ze is een bevlogen en inspirerende spreker, die u verfrissend anders naar dagelijkse praktijken leert kijken. Met haar laatste boek Klimaathart weet ze organisaties uit te dagen na te denken over de toekomst. 

Het klimaathart: een visie op 2050

Het klimaathart, een mooie naam en een goede metafoor om ons in beweging te krijgen. Ontstressen, ontzorgen, veranderen en genieten, oftewel weer fit worden, dat is de uitdaging waar we voor staan. De historie van het ontstaan van het teveel aan broeikasgassen is eindelijk eens in jip-en-janneketaal uitgelegd. Angst voor de toekomst op dit gebied is zeker niet nodig, integendeel!

In 2050 ziet de wereld er heel anders uit. In onze visies nemen we u mee naar 2050. De toekomst van mobiliteit, voedsel, de stad, productie, globalisering, economie, cultuur en CO2 wordt u rijkelijk gepresenteerd. Waar staat u over dertig jaar? 

Onze boeken

Maatwerk

Naast lezingen bieden wij ook workshops, serious games en Xperiences aan. Bent u op zoek naar een dagprogramma? We denken graag met u mee over een inspirerende dag! Wij kunnen onder andere de catering en de locatie voor u regelen. 

Ons Future Experience Centre bevindt zich op een prachtige locatie, midden in de bossen van Oosterbeek. Naast deze locatie kunnen wij met onze opblaasbare boshut (144 m2 groot) ook op andere locaties in Nederland terecht. 

Scroll naar boven

Enthousiast?

Graag komen we met u in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.