Events

POWERED BY NATURE

Ontwikkel toekomstbestendige vaardigheden

Toekomstbestendigheid is een randvoorwaarde voor elke organisatie. Het omvat een breed veld aan onderwerpen en raakt alle medewerkers. In onze Events gaat u samen met uw team aan de slag om inzicht te krijgen in wat toekomstbestendigheid inhoudt en wat dit voor jullie betekent. Inspireren en motiveren, direct aan de slag gaan, doelen stellen en concrete afspraken maken!

De Events worden op maat aangeboden. Voor een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen. Kijk ook in onze folder hieronder voor meer informatie. 

Events

Future Experience Centre Events - Nature's Intelligence Innovation

Nature's Intelligence Innovation

4 uur | 5-30 personen | vanaf € 1.750,- per sessie excl. btw

Leren ontwerpen en innoveren op basis van natuurlijke principes. De Designspiraal helpt u de juiste stappen te doorlopen. Met behulp van het four-box model krijgt u inzicht in de natuurlijke oplossingen. U hoeft geen bioloog te zijn om natuurlijke principes toe te passen. Wel vergt het inspanning om met andere ogen naar de natuur te kijken. Ontdek de verborgen schatten en innoveer door te leren van de natuur.

Future Experience Centre Events - Dierenmodel

Dierenmodel

2 uur | 5-30 personen | vanaf € 950,- per sessie excl. btw

Bent u een leeuw of misschien een gans? Ontdek hoe inzichten in het dierenrijk uw team kunnen helpen bij veranderingen. Wederzijdse afhankelijkheden en groepsprocessen komen onder druk te staan bij veranderingen. Welke interventies helpen en hoe communiceert u met wie? Begrijp elkaar beter en leer de dynamiek van de groep te doorgronden aan de hand van het Dierenmodel.

Briljante Mislukkingen

1,5 uur | 5-15 personen | vanaf € 550,- per sessie excl. btw

We zijn gewend onze successen te delen, maar we leren juist van onze mislukkingen. Deze vaak kostbare leermomenten delen we met trots in deze sessie. Wat kunnen we van onze fouten leren en welke duurzame tips en tops levert ons dit op? Het delen van deze kennis is cruciaal, juist omdat het vaak zeer kostbare ‘lessons learned’ zijn.

Innovatie zonder mislukkingen is als leren lopen zonder vallen. Leer en deel de lessons learned. Ontloop bekende valkuilen in de toekomst en word als team sterker!

Future Experience Centre Events - Briljante Mislukkingen

Waardenkompas

4 uur | 5-30 personen | vanaf € 1.750,- per sessie excl. btw

Het Waardenkompas is een sturingsinstrument voor de organisatie van de toekomst. Het helpt u uw visie te concretiseren en toont wat dit vraagt van uw medewerkers in de nabije toekomst.

Onder leiding van onze professionals vult u met elkaar het Waardenkompas in en definieert u smart KPI’s.

Future Experience Centre Events - Waardenkompas

Klimaatgesprekken

1,5 uur | 1-3 personen | vanaf € 550,- per sessie excl. btw

Ga met onze klimaatcoaches in gesprek over de klimaatveranderingen en -maatregelen die u en
eventueel uw organisatie kunnen nemen. Wat weerhoudt u, welke ervaringen heeft u opgedaan en wat zou u morgen kunnen doen…

Tijdens een wandeling door de Oosterbeekse bossen ervaart u de impact van de klimaatveranderingen. Welke bijdrage kunt u leveren aan het stoppen van de klimaatverandering? Stap voor stap komt u tot inzicht en bepaalt u uw eigen klimaatplan.

Future Experience Centre Events - Klimaatgesprekken

3D-printen

2 uur | 2-10 personen | vanaf € 39,95 p.p. excl. btw

Grondstoffen en producten gaan de hele wereld over, keer op keer. Hoe kunnen we dit in de toekomst duurzamer doen? Leer hoe lokaal produceren de norm wordt. Maak en print zelf uw 3D-ontwerp, ervaar de toekomst! Na deze ervaring maakt u met uw team een transitiepad van de technische transitie richting 2025.

Future Experience Centre Events - 3D-printen
Future Experience Centre Events - Sprengenbeek Mysterie (10 km)

Sprengenbeek Mysterie (10 km)

4 uur | 2-5 personen | vanaf € 79,50 p.p. excl. btw

Tijdens een wandeling (ca. 8,5 kilometer) door een van de mooiste en interessantste gebieden van Nederland ontrafelt u met uw team wie de Sprengenbeek heeft drooggelegd. En waarom is de boswachter daarbij omgekomen? Loop langs de Sprengenbeken en ontdek het belang van water voor mens en natuur.

Sprengenbeek Mysterie (5 km)

2,5 uur | 2-5 personen | vanaf € 49,50 p.p. excl. btw

Tijdens een wandeling (ca. 5 kilometer) door een van de mooiste en interessantste gebieden van Nederland ontrafelt u met uw team wie de Sprengenbeek heeft drooggelegd. En waarom is de boswachter daarbij omgekomen? Loop langs de Sprengenbeken en ontdek het belang van water voor mens en natuur.

Future Experience Centre Events - Sprengenbeek Mysterie (5 km)
Future Experience Centre Events - Sil's GeoCaching

Sil's GeoCaching

2,5 uur | 2-5 personen gratis zonder begeleiding | met begeleiding vanaf € 39,50 per team excl. btw

Als u in het Nationaal Park De Hoge Veluwe een leuke wandeling wilt maken, kunt u Sil’s GeoCaching app downloaden. Leer van de natuur en ontdek natuurlijke principes.

Onder begeleiding is deze tocht ook te maken. Wij zorgen dan voor de telefoon en invulling van de hulplijn, met een prijsje aan het eind van de tocht.

De toegang tot het park De Hoge Veluwe is niet inbegrepen. Het startpunt van de wandeling is bij het Museonder, nabij het centrum met het restaurant en het zalencentrum.

Mobility Event

1 uur | 3-5 personen | vanaf € 19,95 p.p. excl. btw

Het Mobility Event is een speurtocht op de elektrische step. Rijdend door de Bilderbergbossen gaat u op zoek naar de juiste combinatie van de natuur en onze mobiliteit. 

De route gaat over bospaadjes en we beginnen met een kleine oefening hoe te rijden op een elektrische step. De tocht is ook lopend af te leggen in ongeveer twee uur.

U kunt ook kiezen voor een lange versie van dit Event.

Future Experience Centre Events - Mobility Event
Future Experience Centre Events - CO₂ Lab Xperience

CO₂ Lab Xperience

1,5 uur | 4-20 personen | vanaf € 29,95 p.p. excl. btw

Maak bio-cement en lanceer een raket op CO2-brandstof! In ons CO2-lab leggen we uit wat CO2 is en hoe we dit als grondstof kunnen gebruiken. Ervaar dat CO2 meer is dan een probleem. Door om te denken en te innoveren, wordt het klimaatprobleem een kans voor ondernemende organisaties! Na deze ervaring maakt u met uw team een transitiepad van de klimaattransitie richting 2025.

Wolvennest Moutainbiken MET fietshuur

2,5 uur | 4-10 personen | vanaf € 79,50 p.p. excl. btw

Ontdek het leefgebied van de wolf tijdens een mountainbiketocht rondom de gemeente Renkum. De mountainbikes staan voor u klaar en onder begeleiding van een ervaren gids maakt u met uw team een tocht van ca. 18 kilometer. Via waypoints leert u onderweg de wolf en zijn habitat te herkennen en te bewonderen! Ervaar de werking van een ecosysteem en de impact van klimaatverandering.

Future Experience Centre Events - Wolvennest Moutainbiken met fietshuur
Future Experience Centre Events - Wolvennest Moutainbiken zonder fietshuur

Wolvennest Moutainbiken ZONDER fietshuur

2,5 uur | 4-10 personen | vanaf € 39,50 p.p. excl. btw

Ontdek het leefgebied van de wolf tijdens een mountainbiketocht rondom de gemeente Renkum. Onder begeleiding van een ervaren gids maakt u met uw team een tocht van ca. 18 kilometer. Via waypoints leert u onderweg de wolf en zijn habitat te herkennen en te bewonderen! Ervaar de werking van een ecosysteem en de impact van klimaatverandering.

Bekijk onze folder:

Maatwerk

Bent u op zoek naar een dagprogramma op maat? We denken graag met u mee over een inspirerende dag! Wij kunnen ook de catering voor u regelen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven

Enthousiast?

Graag komen we met u in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.